COVID-19 NOVOSTI Blue Waves Resort

Book Hotel u Malinska
Blue Waves Resort

Online booking

 

COVID-19 NOVOSTI

“Dom” je osjećaj, više nego riječ. To smo imali na umu kad smo se odlučili za moto našeg resorta – “Blue Waves Resort – Vaš dom na plaži”. Dom je osjećaj, osjećaj sigurnosti.
Nije li sada najbolje vrijeme da, pored svih ostalih stvari koje nudimo, ponudimo i osjećaj sigurnosti našim gostima?
Naših 97 soba odvojenih u tri zgrade, restoran na dvije etaže, prostrana terasa na tri razine, uvijek su bile naše prednosti na tržištu, ali u ovim vremenima to su i naše sigurnosne prednosti.
Mi smo zaista hotel u kojem se možete osjećati sigurno i opušteno.

Efikasnim i pravovremenim mjerama koje su donijele Vlada RH i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, uz podršku hrvatskog naroda, prolazimo kroz ovu globalnu pandemiju vrlo uspješno, što nas kao državu i narod čini da se osjećamo sigurnima, ali i dalje vrlo opreznima i odgovornima.
Zbog učinkovitih mjera zaštite u Hrvatskoj, situacija u našoj regiji (kao i u cijeloj državi) je, srećom, u potpunosti pod kontrolom, od početka pandemije pa sve do danas.

Sigurnost i zdravlje naših gostiju, zaposlenika i partnera su uvijek su bili naš glavni prioritet.
Posebna briga o čistoći i higijeni je nešto na što smo oduvijek bili ponosni, ali sada smo je podigli na novu razinu. Osposobili smo i educirali naše zaposlenike za provođenje odgovarajućih preventivnih postupaka. Također smo povećali našu već visoku standardnu praksu u pogledu rukovanja hranom i povećali učestalost čišćenja i dezinfekcije svih prostorija i površina u zgradama, posebno u javnim prostorima, usredotočujući se na površine osjetljive na dodir.

Biti dijelom nečijih uspomena s godišnjeg odmora, je nešto čemu se svaki hotelijer nada. A sada, kada smo se osvjedočili koliko Vas je željelo biti naši gosti ovog ljeta, u ovim potpuno novim životnim okolnostima – doista smo presretni!

Vaš Blue Waves Resort tim

Obavještavamo Vas kako u Republici Hrvatskoj više nisu na snazi epidemiološke mjere odnosno ograničenja te za ulazak u Republiku Hrvatsku više nije potrebno na graničnom prijelazu predočiti EU digitalnu COVID potvrdu niti neku drugu potvrdu vezanu uz bolest COVID-19.

Važni linkovi

Centralna stranica sa podacima o svim najvažnijim informacijama vezanima uz Covid-19 virus na području Republike Hrvatske:  https://www.koronavirus.hr

 

 

ODGOVORI NA NAJČEŠĆA PITANJA ODGOVORENI OD STRANE MINISTARSTVA UNUTARNJIH POSLOVA