COVID-19 NOVOSTI Blue Waves Resort

Book Hotel u Malinska

Online booking

 

COVID-19 NOVOSTI

“Dom” je osjećaj, više nego riječ. To smo imali na umu kad smo se odlučili za moto našeg resorta – “Blue Waves Resort – Vaš dom na plaži”. Dom je osjećaj, osjećaj sigurnosti.
Nije li sada najbolje vrijeme da, pored svih ostalih stvari koje nudimo, ponudimo i osjećaj sigurnosti našim gostima?
Naših 97 soba odvojenih u tri zgrade, restoran na dvije etaže, prostrana terasa na tri razine, uvijek su bile naše prednosti na tržištu, ali u ovim vremenima to su i naše sigurnosne prednosti.
Mi smo zaista hotel u kojem se možete osjećati sigurno i opušteno.

Dosta strogim i pravovremenim mjerama koje su donijele Vlada RH i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, uz najjaču podršku hrvatskog naroda, vodili smo se kroz ovu globalnu pandemiju vrlo uspješno, tako da smo sada u stanju biti optimistični, ali i dalje biti vrlo oprezni i odgovorni.
Zbog učinkovitih mjera zaštite u Hrvatskoj, situacija u našoj regiji (kao i u cijeloj državi) je, srećom, u potpunosti pod kontrolom.
Sada se možemo veseliti ponovnom otvaranju našeg hotela 26. lipnja 2020.

Sigurnost i zdravlje naših gostiju, zaposlenika i partnera su uvijek su bili naš glavni prioritet.
Posebna briga o čistoći i higijeni je nešto na što smo oduvijek bili ponosni, ali sada je vodimo na novu razinu. Osposobljavamo i educiramo svo osoblje za provođenje odgovarajućih preventivnih postupaka. Također smo povećali našu već visoku standardnu praksu u pogledu rukovanja hranom i povećali učestalost čišćenja i dezinfekcije svih prostorija i površina u zgradama, posebno u javnim prostorima, usredotočujući se na površine osjetljive na dodir.
Čim ponovo otvorimo hotel, počet ćemo primjenjivati ove mjere, prilagođavajući ih uputama nadležnih tijela ako one promijene.

Radujemo se što ćemo opet dočekati naše goste i biti vaš dom na plaži.
Jer, biti dijelom nečijih uspomena s godišnjeg odmora, je nešto čemu se svaki hotelijer nada. Nadamo se da se i vidimo uskoro!

Vaš Blue Waves Resort tim

 

NOVOSTI 29.svibanj: Na niže navedenom linku nalazi se online obrazac u koji se upisuju svi podaci koji su traženi u procesu prelaska granice te uz jednostavno predočenje putovnice ili osobne isprave policajcu na granici, broj ili kod s osobne iskaznice ili putovnice se automatski povezuje sa svim unaprijed upisanim podacima online. https://entercroatia.mup.hr/

 

ODGOVORI NA NAJČEŠĆA PITANJA ODGOVORENI OD STRANE MINISTARSTVA UNUTARNJIH POSLOVA