COVID-19 NOVOSTI Blue Waves Resort

Book Hotel u Malinska
Blue Waves Resort

Online booking

 

COVID-19 NOVOSTI

“Dom” je osjećaj, više nego riječ. To smo imali na umu kad smo se odlučili za moto našeg resorta – “Blue Waves Resort – Vaš dom na plaži”. Dom je osjećaj, osjećaj sigurnosti.
Nije li sada najbolje vrijeme da, pored svih ostalih stvari koje nudimo, ponudimo i osjećaj sigurnosti našim gostima?
Naših 97 soba odvojenih u tri zgrade, restoran na dvije etaže, prostrana terasa na tri razine, uvijek su bile naše prednosti na tržištu, ali u ovim vremenima to su i naše sigurnosne prednosti.
Mi smo zaista hotel u kojem se možete osjećati sigurno i opušteno.

Efikasnim i pravovremenim mjerama koje su donijele Vlada RH i Hrvatski zavod za javno zdravstvo, uz podršku hrvatskog naroda, prolazimo kroz ovu globalnu pandemiju vrlo uspješno, što nas kao državu i narod čini da se osjećamo sigurnima, ali i dalje vrlo opreznima i odgovornima.
Zbog učinkovitih mjera zaštite u Hrvatskoj, situacija u našoj regiji (kao i u cijeloj državi) je, srećom, u potpunosti pod kontrolom, od početka pandemije pa sve do danas.

Ono što nas je najviše razveselilo bilo je otvaranje našeg hotela u lipnju 2020.
Iako je sezona 2020 bila najizazovnija do sada, u isto vrijeme atmosfera zajedništva i radnog elana našeg cijelog tima bila je fantastična. Doista je istina da se najbolji iskazuju u najtežim vremenima!
To su prepoznali i naši gosti, koji su u većem broju nego ikada prije, imali potrebu podijeliti sa nama svoje pozitivne dojmove o našoj usluzi i njihovom osjećaju sigurnosti za vrijeme boravka u Blue Waves Resortu.

Sigurnost i zdravlje naših gostiju, zaposlenika i partnera su uvijek su bili naš glavni prioritet.
Posebna briga o čistoći i higijeni je nešto na što smo oduvijek bili ponosni, ali sada smo je podigli na novu razinu. Osposobili smo i educirali naše zaposlenike za provođenje odgovarajućih preventivnih postupaka. Također smo povećali našu već visoku standardnu praksu u pogledu rukovanja hranom i povećali učestalost čišćenja i dezinfekcije svih prostorija i površina u zgradama, posebno u javnim prostorima, usredotočujući se na površine osjetljive na dodir.

Biti dijelom nečijih uspomena s godišnjeg odmora, je nešto čemu se svaki hotelijer nada. A sada, kada smo se osvjedočili koliko Vas je željelo biti naši gosti ovog ljeta, u ovim potpuno novim životnim okolnostima – doista smo presretni!

Cijene za 2021. godinu su objavljene i jako nas usrećuje činjenica da su rezervacije već počele pristizati.

Vidimo se na proljeće!

Vaš Blue Waves Resort tim

Važni linkovi

Link za online obrazac kojim prijavljujete svoje podatke prije dolaska u Hrvatsku, kako biste brže i jednostavnije prošli graničnu provjeru: https://entercroatia.mup.hr

Centralna stranica sa podacima o svim najvažnijim informacijama vezanima uz Covid-19 virus na području Republike Hrvatske:  https://www.koronavirus.hr

 

 

ODGOVORI NA NAJČEŠĆA PITANJA ODGOVORENI OD STRANE MINISTARSTVA UNUTARNJIH POSLOVA