Restorani & Barovi - Restoran Bella Vista

Blue Waves Resort
Blue Waves Resort

Online booking

 

Restoran Bella Vista

Radno vrijeme: 12.00 – 22.00

 

Gosti koji preferiraju wine & dine iskustvo u privatnoj atmosferi uživat će u la carte restoranu Bella Vista. Smješten na drugom katu, tik iznad glavnog hotelskog restorana, nudi intimni prostor kao i terasu s pogledom na more.

Za one koji žele imati privatnu večeru za grupu prijatelja ili obitelj, mogu nas kontaktirati za više informacija na: restaurant@bluewaves.hr.

Čitaj višeZatvori detalje

Glavni buffet restoran

Radno vrijeme: 07.30 – 10.30 / 18.00- 20.30

Započnite dan doručkom u hotelskom restoranu. Odaberite između svježih peciva, žitarica s mlijekom ili jogurtom, vruće kave ili čaja, voćnih sokova, vrućeg švedskog stola s jajima i slaninom, salame i sira. Glavni buffet restoran otvoren je za doručak ujutro i za večeru navečer. Uživajte u širokom izboru mesnih i ribljih jela uz priloge, hladna i topla predjela, bar salate i slatki kutak.
Zbog brige za zdravlje naših gostiju i zaposlenika u sezoni 2021 doručak i večera će se posluživati, te neće biti u buffet formi kao do sada.

NOVA USLUGA U 2021.g. – VIŠE SIGURNOSTI, VIŠE FLEKSIBILNOSTI
Usluga doručka i/ili večere u sobi od sada je dostupna i možete ju izabrati već kod online rezervacije. Usluga se dodatno naplaćuje i dodaje ukupnoj vrijednosti vaše rezervacije.

Vjerujemo da će svi gosti biti zadovoljni našom novom uslugom i kvalitetom hrane. Broj stolova i gostiju u restoranu je ograničen sukladno preventivnim mjerama. U restoranu su dostupni gelovi za dezinfekciju ruku, a osoblje hotela je dodatno educirano za održavanje higijene u ovim novim okolnostima.

 

Pića uz večeru nisu uključena. Glavni buffet restoran nalazi se pored plaže i nudi izravan pogled na more i prostranu terasu.

Čitaj višeZatvori detalje

Terrace Grill bar 33

Terasa Grill bar 33 nalazi se pored plaže i nudi vrlo prostranu terasu na 3 razine s brzom hranom, roštiljem i pićima. Savršen je izbor za lagani ručak dok uživate u aktivnostima na plaži ispred hotela. Ne propustite ovo mjesto uz opuštenu atmosferu, večeri uz živu glazbu i ljubazno osoblje.

Lobby bar

Ugodan hlad od ljetnih vrućina potražite u udobnim foteljama mirnog prostora Lobby bara smještenog uz recepciju hotela. Ovo je omiljeno mjesto gdje se gosti rado okupljaju prije započinjanja zajedničkih aktivnosti. Lobby bar nudi i prostranu natkrivenu terasu.

Pool bar

Pool bar se nalazi kraj glavnog bazena, iz kojeg se pruža pogled na plažu i more. Osvježite se uz maštoviti bezalkoholni voćni koktel i sladoled tijekom dana. Odatle možete lako pristupiti bazenu i opustiti se na ležaljkama ispod suncobrana.