Restorani & Barovi

 
Blue Waves Resort

Online booking

 

Restorani & Barovi

Uživajte u kulinarskim delicijama naših restorana smještenih na samoj plaži. Kušajte pažljivo odabrana hrvatska jela ili internacionalnu kuhinju s pogledom na more ili u miran kutak terase restorana. Svakodnevna jela poslužuju se na bogatom buffet stolu, uz širok izbor svježih salata i maštovito pripremljenih slastica. Za dodatno iskustvo posjetite jedan od naša tri bara bez obzira želite li se opustiti uz bazen, uživati na plaži ili ostati na mirnom mjestu na recepciji hotela.

Glavni buffet restoran

Radno vrijeme: 07.30 – 10.00 / 19.00- 21.00

Započnite dan doručkom u hotelskom restoranu. Odaberite između svježih peciva, žitarica s mlijekom ili jogurtom, vruće kave ili čaja, voćnih sokova, vrućeg švedskog stola s jajima i slaninom, salame i sira. Glavni buffet restoran otvoren je za doručak ujutro i za večeru navečer. Uživajte u širokom izboru mesnih i ribljih jela uz priloge, hladna i topla predjela, bar salate i slatki kutak.
Pića uz večeru nisu uključena. Glavni buffet restoran nalazi se pored plaže i nudi izravan pogled na more i prostranu terasu.

 

 

Golden Waves – lounge & snack bar

 

 

Gosti koji preferiraju lounge iskustvo u privatnoj atmosferi uživat će u elegantnom ambijentu novouređenog lounge & snack bara – Golden Waves. Prekrasan pogled na more sa terase, čini ga izvrsnim izborom za one koji žele uživati u mirnom i slikovitom okruženju. Kao mirno mjesto za opuštanje ili uživanje u malom zalogaju i čaši kvalitetnog vina u lijepom ambijentu, Golden Waves – lounge & snack bar je savršeno mjesto za Vas.

Pool bar

Pool bar se nalazi kraj glavnog bazena, iz kojeg se pruža pogled na plažu i more. Osvježite se uz maštoviti bezalkoholni voćni koktel i sladoled tijekom dana. Odatle možete lako pristupiti bazenu i opustiti se na ležaljkama ispod suncobrana.

Terrace Bar 33

Terasa bar 33 nalazi se pored plaže i nudi vrlo prostranu terasu na 3 razine. Savršen je izbor za osvježavajuće piće dok uživate u aktivnostima na plaži ispred hotela. Ne propustite ovo mjesto uz opuštenu atmosferu, večeri uz živu glazbu i ljubazno osoblje.

Lobby bar

Ugodan hlad od ljetnih vrućina potražite u udobnim foteljama mirnog prostora Lobby bara smještenog uz recepciju hotela. Ovo je omiljeno mjesto gdje se gosti rado okupljaju prije započinjanja zajedničkih aktivnosti. Lobby bar nudi i prostranu natkrivenu terasu.