Usluge

 
Blue Waves Resort

Online booking

 

Usluge

U Blue Waves Resort ponosimo se širokim spektrom usluga koje nudimo našim gostima. Od godišnjeg odmora u paru ili kao obitelj i uživanju na prekrasnoj plaži ispred resorta, do opuštanja uz dva vanjska i jedan unutarnji bazen ili organizacije poslovnog sastanka u našoj konferencijskog dvorani, moći ćemo ispuniti sve Vaše potrebe, bez obzira da li boravite kod nas radi posla ili odmora.

Plaža

Što nam je najvažnije na ljetnom godišnjem odmoru? More i plaža, zar ne? Svi se možemo složiti kako su svi novoizgrađeni hoteli na jadranskoj obali jako dobri.
Pa kako onda odabrati najboljeg za Vas? Odabirom onog sa NAJBOLJOM PLAŽOM!
Prepustite se bezbrižnom uživanju u suncu i kristalno čistom moru na jednoj od najljepših plaža u Malinskoj. Šljunčana plaža u uvali Rova nalazi se neposredno ispod hotela što će olakšati brigu o najmlađima jer ne treba prelaziti cestu. U cijenu su uključene ležaljke i suncobrani koji su dostupni prema raspoloživosti u ograničenim količinama, kako biste se mogli što udobnije smjestiti i prepustiti Vašoj omiljenoj knjizi, glazbi ili jednostavno osluškivanju prirode.

Za potpuni ugođaj pobrinut će se osoblje iz obližnjeg hotelskog bara na samoj plaži, koje će Vam pripremiti osvježenje po izboru. Uvjerite se da je ova plaža savršeno mjesto opuštanja i zabave za sve članove obitelji – kako za sigurne plivače, tako i za one koji tek uče plivati.

Bazeni

Odmor na suncu potražite i uz dva otvorena bazena sa slatkom vodom, koji nude pravi SPA ugođaj. Besplatne ležaljke i suncobrani kraj bazena tu su za vašu potpunu udobnost.
Uz dva vanjska bazena, kao dio naše Wellness zone nalazi se i manji unutarnji bazen sa slatkom vodom.

 

Animacija

Kako bismo svojim gostima pružili najbolje iskustvo, u srpnju i kolovozu, u našem resortu nalazi se i naš animacijski tim. Naši stručni animatori pobrinuti će se da se dodatno opustite i zabavite nekom od vama dragih aktivnosti.

Razgibajte se uz vježbanje aerobica u bazenu ili zaigrajte vaterpolo. Večer provedite plešući uz zvuke popularne glazbe uz živu glazbu nekoliko puta tjedno. No, možda i najbitnije, naš animacijski tim učiniti će odmor nezaboravnim za Vašu djecu (dobi 4-12 godina). Niz aktivnosti prilagođenih upravo njima i druženje s vršnjacima sigurno će ih razveseliti, a vama ostaviti više vremena za sebe.

Najpopularnije dječje aktivnosti su kreativne radionice – crtanje, kolaž, izrada predmeta od papira i slično, uz koje se mogu dobro zabaviti, ali i ponešto naučiti. Večernjem veselju najmlađih sigurno će doprinijeti zabava uz glazbu i doživljaj dječjeg mini disca.

Čitaj višeZatvori detalje

Sastanci

Poslovnim gostima na raspolaganju je moderna i funkcionalna dvorana za održavanje seminara površine 72m2, bogata dnevnim svjetlom i opremljena svom potrebnom tehničkom opremom. Može primiti do 75 osoba pa stoga čini idealno mjesto za održavanje manjih prezentacija, treninga i ostalih poslovnih događanja u nešto mirnijem okruženju.

Nakon poslovnog sastanka ugostite svoje poslovne suradnike u ugodnoj atmosferi našeg restorana. Diskretna posluga pomoći će vam pri odabiru kulinarskih specijaliteta lokalne i internacionalne kuhinje naših chefova. Iz bogate vinske karte odaberite ono što će najbolje odgovarati vašem nepcu, a za kraj, uz svježe pripremljeni desert, popijete osvježavajući espreso i puni dobre energije nastavite s obavljanjem poslovnih obaveza.

Čitaj višeZatvori detalje