VRSTE ODMORA

 
Blue Waves Resort

Online booking

 

VRSTE ODMORA

Blue Waves Resort hotel je s 4 * u Malinskoj na otoku Krku. Smješten je direktno na plaži u mirnom okruženju. Hotel nudi 2 vanjska bazena, sunčanu terasu s besplatnim ležaljkama i suncobranima, prostrani bar na terasi uz plažu, restoran s pogledom na more i igraonicu. Parking je dostupan u hotelskoj garaži ili na ograđenom hotelskom parkingu. Wellness & SPA nudi unutarnji bazen, jacuzzi, izbor sauna, grijane keramičke ležaljke u prostoru za opuštanje.

Ne propustite naše posebne ponude i uživajte u pogodnostima!

Primajte Blue Waves Resort newsletter kako biste prvi dobili posebne ponude i popuste.

U SUSRET LJETU U MALINSKOJ

Ako je i Vas ovo, napokon, toplo vrijeme ponukalo na maštanje o šumu valova i toplim zrakama sunca koje miluju Vaše lice dok doručkujete samo na desetak metara od mora, mi ćemo rado Vaše maštarije pretvoriti u stvarnost.

U ovom, za mnoge, najljepšem dijelu godine u Hrvatskoj, kada je vrijeme toplo i ugodno, priroda zelena i mirišljava, a velikih gužvi još nema, nudimo Vam posebnu ponudu za boravke u periodu DO 10. SRPNJA!

Za sve boravke i sve tipove soba nudimo popust do čak 20% na naše standardne cijene!

Blue Waves Resort smješten direktno na najljepšoj šljunčanoj plaži u Malinskoj, Vaše je idealno mjesto za nekoliko dana predaha i punjenja baterija uoči ljetne gužve!

💦 Odvojite se od svakodnevnice i uronite u kristalno čisto more.
🏖️ Uživajte u privatnosti i miru na našoj plaži.
🍹 Okusite lokalne specijalitete u našem restoranu s pogledom na more.
🛏️ Odmorite se u udobnim obiteljskim sobama s prekrasnim pogledom.