Restorani & Barovi - Lobby bar

Blue Waves Resort
Blue Waves Resort

Online booking

 

Lobby bar

Ugodan hlad od ljetnih vrućina potražite u udobnim foteljama mirnog prostora Lobby bara smještenog uz recepciju hotela. Ovo je omiljeno mjesto gdje se gosti rado okupljaju prije započinjanja zajedničkih aktivnosti. Lobby bar nudi i prostranu natkrivenu terasu.

Glavni buffet restoran

Radno vrijeme: 07.30 – 10.00 / 19.00- 21.00

Započnite dan doručkom u hotelskom restoranu. Odaberite između svježih peciva, žitarica s mlijekom ili jogurtom, vruće kave ili čaja, voćnih sokova, vrućeg švedskog stola s jajima i slaninom, salame i sira. Glavni buffet restoran otvoren je za doručak ujutro i za večeru navečer. Uživajte u širokom izboru mesnih i ribljih jela uz priloge, hladna i topla predjela, bar salate i slatki kutak.
Pića uz večeru nisu uključena. Glavni buffet restoran nalazi se pored plaže i nudi izravan pogled na more i prostranu terasu.

Vjerujemo da će svi gosti biti zadovoljni našom novom uslugom i kvalitetom hrane. Broj stolova i gostiju u restoranu je ograničen sukladno preventivnim mjerama. U restoranu su dostupni gelovi za dezinfekciju ruku, a osoblje hotela je dodatno educirano za održavanje higijene u ovim novim okolnostima.

 

Terrace Bar 33

Terasa bar 33 nalazi se pored plaže i nudi vrlo prostranu terasu na 3 razine. Savršen je izbor za osvježavajuće piće dok uživate u aktivnostima na plaži ispred hotela. Ne propustite ovo mjesto uz opuštenu atmosferu, večeri uz živu glazbu i ljubazno osoblje.

Pool bar

Pool bar se nalazi kraj glavnog bazena, iz kojeg se pruža pogled na plažu i more. Osvježite se uz maštoviti bezalkoholni voćni koktel i sladoled tijekom dana. Odatle možete lako pristupiti bazenu i opustiti se na ležaljkama ispod suncobrana.