SPA

 
Blue Waves Resort

Online booking

 

SPA

Dolazite li se u Blue Waves Resort istinski odmoriti i relaksirati, od ove godine, očekuje Vas i naš novootvoreni Wellness koji se sastoji od finske saune, bio saune, parne kupelji te lakonijuma – prostor za opuštanje na grijanim ležaljkama.

 

 

U finskoj sauni temperature se kreću od 70-85 °C, a zbog niske relativne vlažnosti od 15% zove se još i suha sauna. Visoka temperatura pospješuje cirkulaciju krvi, što dovodi do povećanog znojenja koje omogućava tijelu da se oslobodi toksina. BIO sauna, sa nešto nježnijom klimom, sa temperaturama 50 – 60 °C i uz relativnu vlažnost 20% – 40% pravi je izbor za one kojima su uvjeti u finskoj sauni pre intenzivni. Parna kupelj svojom visokom vlažnošću i nešto nižom temperaturom od oko 45 °C, a uz udisanje mirisa prirodnih eteričnih ulja pozitivno utječe na disanje, cirkulaciju te opuštanje mišića. Važno je napomenuti kako je preporučeno vrijeme odmora između korištenja svake od sauna, dvadesetak minuta.

Nakon što se opustite i revitalizirate Vaše tijelo u saunama, na raspolaganju su Vam grijane klupe u lakonijumu gdje ćete na najugodniji način „zapečatiti“ Vaše wellness iskustvo.

Čitaj višeZatvori detalje

CJENIK USLUGA

Termin za masažu i/ili SPA možete rezervirati na recepciji hotela. SPA usluge su dostupne osobama starijima od 16 godina.

Cijena korištenja SPA (saune, keramičke ležaljke, tuševi) do 120 min. po osobi:
Gosti hotela 15,00 €
Vanjski gosti 50,00 €

CIJENE MASAŽA:

PARCIJALNA MASAŽA TIJELA 25′          35,00 €
RELAX MASAŽA 45′                                     55,00 €
ANTICELULITNA MASAŽA 45′                 60,00 €
MEDICINSKA MASAŽA 45′                        60,00 €
MASAŽA BURA 45′                                       65,00 €
MEDITERANSKI SAN 45′                           65,00 €
SPORTSKA MASAŽA 45′                              65,00 €
VINSKI TRETMAN TIJELA 45′                  70,00 €
PILING TIJELA I MASAŽA 50′                   75,00 €
ROYAL RELAX MASAŽA 75′                       80,00 €

Health & Relax zona

Ukoliko povremeno trebate predah od sunca i mora ili želite jednostavno obnoviti svoju energiju, predlažemo vam prepuštanje užicima u Health &Relax zoni. Relaksirajuća masaža ili toplina saune sigurno će vas opustiti, a na raspolaganju je i mali zatvoreni bazen s grijanom slatkom vodom te jacuzzi. Za aktivno opuštanje potražite suvremeno opremljenu fitness sobu s pogledom na zatvoreni bazen. Korištenje Health & Relax zone besplatno je uz prethodnu rezervaciju na recepciji Wellnessa.

Masaže

Opustite se i prepustite se čarobnim rukama naših wellness terapeuta. Odaberite iz naše ponude masaža bilo koju masažu ili tretman tijela. Otkrijte mediteranska ulja i mirise koji se upijaju duboko u vašu kožu i očistite mrtve stanice pilingom od morske soli.

PARCIJALNA MASAŽA TIJELA – masira se pojedini dio tijela, npr. leđa, ruke, prsa ili noge. Tretirani dio ovisi o problematici i željama klijenta. Izvrstan je izbor kod umora i bolova jer u kratkom vremenu olakšava napetost.

RELAX MASAŽA – koristeći prirodna ulja u potpunosti tretiramo tijelo kako bi osvježili vaša osjetila i uklonili nakupljeni stres. Pokreti rukom tijekom masaže su spori i lagani, kako bi se postigla duboka fizička i psihička relaksacija.

SPORTSKA MASAŽA – poseban oblik masaže koji se najčešće koristi prije ili poslije sportskih aktivnosti, odnosno fizičkih naprezanja. Svrha ove masaže je priprema tijela za sportsku aktivnost, uklanjanje zamora nakon fizičkog napora, oslobađanje tijela od stresa, smanjenje mišićne napetost, te umanjivanje mogućnosti povreda.

ANTICELULITNA MASAŽA – koristi se za rješavanje problema celulita dubinskim tretiranjem masnog i vezivnog tkiva nogu. Prepustite se stručnim rukama našeg terapeuta, koji će ovisno o problematici učiniti ono što je najbolje za Vas kako bi vaše tijelo ponovno dobilo, ili samo zadržalo, mladenački izgled.

MEDICINSKA MASAŽA – masaža kojom se stimulacijom određenih zona na tijelu, refleksnim putem, stimulira i potiče cijelo tijelo. Medicinska masaža pobuđuje snagu regeneracije i smanjuje posljedice stresa. Rezultat ove masaže je potpuna psihička i fizička obnova.

MEDITERANSKI SAN – Esencijalna ulja mediteranskog bilja (lavanda, ružmarin, bor) koriste se za masiranje tijela, te pritom osvježavaju, obnavljaju i hrane kožu tijela. Mirisi Mediterana ostaju u vašoj koži još dugo nakon relaksirajuće masaže.

ROYAL RELAX MASAŽA – harmonična masaža toplim uljima u kojoj terapeut koristi podlaktice i laktove, te nježnim, ali dubokim i intenzivnim pokretima, stvara pozitivne učinke. Najvažniji učinci su duboka mišićna relaksacija, stimulacija krvotoka i rada metabolizma, te opći osjećaj opuštenosti i ugode.

Čitaj višeZatvori detalje