Fleksibilni uvjeti rezervacija u 2024

 
Blue Waves Resort

Online booking

 

Fleksibilni uvjeti rezervacija u 2024

Znamo da je osjećaj sigurnosti najbitniji našim gostima stoga smo u potpunosti prilagodili uvjete rezerviranja u 2024.g. Sigurno već dugo maštate o plaži i kupanju u moru, sunčanoj kremi, kavici uz more, suncobranu i ležaljki, destinaciji i hotelu, ali niste se još uvijek odlučili na rezervaciju.

Pročitajte u ovom blogu zašto će vaš odmor u Blue Waves Resortu biti potpuno bezbrižan uz garanciju najbolje cijene.

Odbrojavajmo zajedno dane do ljeta 2024!

BESPLATNO OTKAZIVANJE REZERVACIJE

Blue Waves Resort u 2024.g. nudi mogućnost besplatnog otkazivanja rezervacija za sve vrste cjenika. Ovisno o vrsti cjenika koji ste izabrali, standardni cjenik ili Early booking cjenik, imate mogućnost besplatnog otkazivanja ili izmjene rezervacije do određenog datuma.

Kod standardnog cjenika možete besplatno otkazati svoju rezervaciju do 7 dana prije dolaska. Nije potrebno uplatiti avans, dovoljna je garancija kreditnom karticom. Vašoj rezervaciji možete pristupiti online i samostalno napraviti izmjene do 7 dana prije dolaska, u sigurnom okruženju na web stranici Blue Waves Resorta.

Ukoliko ste rezervirali rano, vjerojatno ste izabrali Early booking cjenik, koji nudi popust za ranu rezervaciju. Za ovu vrstu cjenika potrebno je uplatiti avans (15% od ukupnog iznosa). Rezervacija se može besplatno otkazati do 14 dana prije dolaska, te garantiramo povrat novca u 100%-tnom iznosu.

Uz te dvije vrste cjenika, koje naši gosti najčešće odabiru, povremeno nudimo i različite paket aranžmane namijenjene obiteljima ili wellness pakete za parove. I za paket aranžmane smo također ponudili fleksibilne uvjete rezervacije.
Naš savjet je da kod odabira cjenika pročitate i uvjete rezervacije. Potrebno je manje od 20 sekundi da se upoznate s bitnim odredbama vaše rezervacije.

GARANCIJA NAJNIŽE CIJENE

Blue Waves Resort nudi garanciju najniže cijene. S direktnom rezervacijom na našoj web stranici ili preko odjela rezervacija možete biti sigurni da ste dobili najpovoljniju cijenu. Ukoliko ste vidjeli negdje drugdje nižu cijenu od cijene objavljene na našoj web stranici javite nam se s detaljima na reservations@bluewaves.hr . Ako je niža cijena od drugog ponuđača za isti tip sobe, broj osoba, način plaćanja i period, rado ćemo Vam ponuditi dodatnih 5% popusta na tu nižu cijenu.
Postoji još načina kako dobiti najbolju cijenu. Pridruživanjem našem loaylty programu imate dugoročne prednosti i to ne samo kroz nižu cijenu. Neke od prednosti su besplatan parking na hotelskom ograđenom vanjskom parkingu i/ili u garaži, popusti na hotelske usluge wellnessa i hrane i pića, te brojne druge. Kako se pridružiti Blue Waves Resort Loyalty programu? Postanite naš vjerni gost, a već od 2. boravka ostvarujete beneficije i dodatno štedite. Svaki član će dobiti virtualnu karticu kojom dokazuje svoje članstvo na recepciji hotela.

Želimo ostati u kontaktu s vama i povremeno vam slati naše ponude i vijesti. Da biste dobili obavijest o našoj posebnoj ponudi i/ili nekom novitetu i zanimljivosti vezano uz vaš odmor u Malinskoj i u našem hotelu ne zaboravite se prijaviti na naš newsletter koji šaljemo 1-2 puta mjesečno.

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)