Oporavak u Malinskoj uz wellness i aktivno opuštanje

 
Blue Waves Resort

Online booking

 

Oporavak u Malinskoj uz wellness i aktivno opuštanje

Ljeto je doba godine kada se možemo oporaviti od hladne zime i nestabilnog proljeća i pripremiti se za jesen koja je pred nama. Za mnoge ljude ovo je vrijeme odmora, bijeg iz užurbane i stresne svakodnevice i nudi nam priliku da vratimo ravnotežu između uma i tijela. Dok neki mogu zahtijevati promjenu lokacije i barem privremeno odvajanje moderne tehnološke opreme, drugi će potražiti opuštanje u raznim aktivnostima ili će iskoristiti priliku da se posvete vlastitom tijelu i umu. Malinska na otoku Krku idealno je odredište za one koji se žele opustiti jer mjesto sa svojom turističkom ponudom zadovoljava potrebe svih gostiju – od obitelji s djecom do ljubitelja aktivnog odmora.

Opuštanje uz wellness

Blue Waves Resort nudi bogate spa ponude gostima koji se žele odmoriti posvetiti njezi svog tijela. Uz fitnes centar, bazene, jacuzzi i saune, svatko može pronaći svoju oazu mira i opuštenosti. Roditelji s djecom također se mogu prepustiti trenutcima za sebe, jer osim igrališta i malog i velikog bazena postoje zabavni programi. Tako svaki član obitelji može nesmetano uživati ​​u svom odmoru. Wellness ponuda također uključuje razne kozmetičke tretmane i masaže. Priuštite si djelomičnu masažu tijela ili masažu cijelog tijela. Saznajte kako umirujući učinci wellness programa upotpunjuju vaš odmor – vaše će tijelo biti zahvalno.

Aktivno opuštanje

Osjetite potpunu opuštenost na plaži. Udobno se smjestite na ležaljku u hladu borove šume i uživajte u odmoru bez stresa uz dobru knjigu, glazbu ili bezbrižne igre sa svojom djecom u plićaku. U blizini hotela dostupni su i razni brodovi, od pedalina do kanua, gdje se laganim pokretima možete odmaknuti od obale i uživati ​​u pogledu s mora na kopno. Ako iznajmite brod, možete otići dalje i otkriti male obližnje uvale. Uz vodene aktivnosti, Malinska nudi i razne aktivnosti na kopnu, za one posjetitelje koji više vole aktivan odmor.

Otok Krk poznat je po brojnim pješačkim i biciklističkim stazama koje posjetiteljima omogućuju ne samo da budu aktivni, već i da upoznaju krajolik mjesta na kojem provode svoj odmor. Šetnja obalom s obitelji – neposredno prije zalaska sunca – daje vam osjećaj ispunjenosti. Vožnja biciklom kroz Malinsku i okolinu pruža vam dobar osjećaj da ste fizički aktivni, a istovremeno možete biti inspirirani prekrasnim krajolikom. Ronioci i oni koji pohađaju satove ronjenja mogu uživati ​​u spokoju i ljepoti podmorja.

Inspiracija za povratak u svakodnevni život

Mjesto koje posjetitelji biraju za svoj odmor ne pruža im samo priliku da se odvoje od svakodnevnog stresa, već i da steknu pozitivna iskustva koja im mogu pomoći da se vrate u svakodnevni život. Malinska na otoku Krku šarmantno je mjesto okruženo zelenilom i kristalno čistim morem, što zahvaljujući svojoj bogatoj wellness ponudi i raznim aktivnostima omogućava posjetiteljima da se tijekom odmora opuštaju koliko žele.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)